Slider Haber 9

ENSTİTÜ YÖNETİMİMİZ VE BİRİM TEMSİLCİLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU
Enstitümüz tarafından 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 14.00’da yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin akademik istek ve sorunlarını dinlemek üzere Çaka Bey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Metin Arıkan başkanlığında, Enstitü Sekreterimiz ve birim sorumlularımızdan oluşan heyet öğrencilerimizin istek, dilek ve şikâyetlerini aldı ve sorularını yanıtladı.

Tüm öğrencilerin davet edildiği toplantıda öğrenciler tarafından paylaşılan tüm görüş, soru ve öneriler değerlendirilmek ve Yönetim Kurulu ile Enstitü Kurulu’na sunulmak üzere not alındı.

İlk kez yapılan ve verimli geçen bu toplantının her sene yapılması planlandı.

Mart 2018’de Enstitümüz Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. Metin Arıkan, Enstitü yönetiminin kapılarının öğrencilerimize her zaman açık olduğunu belirterek öğrencilerimizin her türlü soru, görüş ve sorunlarını Enstitü web sayfasında belirtilen eposta adresi başta olmak üzere telefon numaralarımızdan ya da bizzat gelerek iletebileceklerini, yönetim olarak kendilerine her zaman yardımcı olacaklarını söyledi.

Tarih :09-05-2018                            Ekleyen: ÖZLEM ABACIOĞLU