DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2024

Yayınlanma Tarihi: 17-04-2024

“DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2024”, bu yıl 8. kez gerçekleşecek. Etkinlik, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle 18 Nisan 2024 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesinde, Diş Hekimliği Fakültesi Derslikler Grubu Binası’nda gerçekleştirilecektir.

Kariyer fuarımızda stant açacak kurumlar, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencileri için insan kaynakları politikaları, işe alım süreçleri ve çalışma koşulları hakkında kurumsal tanıtım sunumları ile bilgilendirme yapmak ve açık pozisyonları için başvuru toplayıp, öğrencilerimizle iş/staj mülakatları gerçekleştirme fırsatı bulacaklardır.