Bibliyometrik Analiz ve Vosviewer Paket Programı Kullanımı Eğiticinin Eğitimi

Yayınlanma Tarihi: 10-05-2024

Akademik ve Kişisel Gelişimi Destekleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKADEMİ-DE) ile Enstitümüz iş birliğinde “Bibliyometrik Analiz ve Vosviewer Paket Programı Kullanımı Eğiticinin Eğitimi” Programı 17 Mayıs 2024 tarihinde 13.30-17.00 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleştirilecektir.

Program, tüm öğretim elemanlarının, lisansüstü öğrencilerin ve lisansüstü eğitim yapmış veya yapmakta olan idari personelin katılımına açık olup kontenjan 25 kişi ile sınırlandınlmıştır.

Programa katılmak isteyenlerin https://forms.office.com/r/U0iv3THS9Y linki üzerinden en geç 15 Mayıs 2024 günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitim planı için Tıklayınız.