2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Yeni Kayıt Öğrenci Numaraları

Yayınlanma Tarihi: 23-01-2024

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için Tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeterli başvuru olmadığından açılmayan aşağıdaki tezsiz yüksek lisans programları, 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar yarıyılında da yeterli başvuru olmadığından açılmayacaktır.

Açılmayacak olan aşağıdaki tezsiz yüksek lisans programlarına yerleşen aday öğrenciler, açık olan tezsiz yüksek lisans programlarında boş kontenjan bulunması halinde 26.01.2024 tarihinde bu kontenjanlara başvuru yapabileceklerdir.

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Açılmayacak Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Denizcilikte Emniyet Güvenlik ve Çevre Yönetimi

Mali Uygulamalar