2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Süreci Bilgilendirmesi

Yayınlanma Tarihi: 08-02-2023

1. KAYIT SÜRECİ

Tüm öğrencilerimiz, 2022-2023 Bahar Yarıyılında kayıt yenileme işlemini yapmakla yükümlüdürler.

• Kayıt yenileme işlemleri 13-15 Şubat 2023 tarihleri arasında WEB kayıt sistemi üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt sistemi 13 Şubat Pazartesi günü saat 10:00’da açılacak, 15 Şubat Çarşamba günü saat 17:30’da kapatılacaktır.
  • Bir yarıyıl için öğrenci iş yükü 30 AKTS’dir.
  1. DERS EKLEME ve DERS BIRAKMA İŞLEMİ
  • Tüm programlar için açılan ve açılmayan dersler 17 Şubat 2023 tarihinde ilân edilecektir.
  • Ders ekleme ve ders bırakma işlemlerini yalnızca seçtiği ders açılmayan öğrenciler yapacaklar ve açılan derslerden birini seçeceklerdir. Öğrencilerin açılan bir dersi bırakma hakkı bulunmamaktadır.
  • Öğrencilerimiz yukarıda belirtilen kayıt yenileme tarihleri arasında kayıt yenileme

işlemlerini yapmış olmak kaydıyla, Ders ekleme ve ders bırakma işlemlerini 20-21 Şubat 2023 tarihinde Enstitümüz erişim sayfasında bulunan form arşivinden

(https://sbe.deu.edu.tr/tr/form-arsivi/) Ders Değişikliği formunu doldurarak (43 No’lu Form) ve gerekli imzalaları tamamlayarak Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmelidirler.

1. WEB KAYIT DANIŞMAN ONAYI
  • Kayıt işlemlerinin tamamlanması için Danışman onayı zorunludur. Öğrenciler tarafından yapılmış olan kayıt işlemlerini Danışman öğretim üyesinin kayıtların bitiş tarihi olan 16 Şubat 2023 saat 17:30’a kadar onaylaması gerekmektedir.
  • Öğrenciler, kayıt işlemi sonrasında işlemin onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmek ve onaylanmamış olan kayıtlar için Danışmanlarıyla ya da Anabilim Dalı Başkanlığı ile irtibata geçmekle yükümlüdürler.
  • 2022-2023 Bahar yarıyılında kayıtlanan öğrencilerin Web kayıt onayları ilgili Anabilim Dalı başkanlığı tarafından yapılacaktır.