Yemek Bursu Başvurusu

Yayınlanma Tarihi: 11-10-2023

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 46. maddesinin (j) bendi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Birimi İşletim Yönergesi’nin “Burslar” Başlıklı 21.maddesi uyarınca 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimize yemek bursu imkanı sağlanacaktır.

Başvurmak isteyen öğrencilerimizin 12.10.2023 saat 11:45’e kadar Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimi’ne başvurmaları gerekmektedir.