Lisansüstü Öğrencilerimizin Tez Teslimi Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 17-05-2022

Değerli öğrencilerimiz,

Enstitümüz tezli yüksek lisans programlarında öğrenim görmekte olup, ek süreler dahil azami süresinin sonunda olan öğrenciler ile doktora programlarında kayıtlı olup ek süre kullanmayan öğrencilerimiz, tezlerini en geç 18 Temmuz 2022 tarihine kadar teslim etmelidir.

Öğrenim süresince kayıt dondurma nedeniyle veya Covid-19 Küresel Pandemisi nedeniyle alınan ek süreler azami süreden sayılmamaktadır.

18 Temmuz 2022 tarihine kadar tez tesliminde bulunacak olan öğrencilerimiz, tez tesliminin ve tez savunma sınavının nasıl gerçekleştirilebileceğine dair bilgileri sıkça sorulan sorular sekmesinden edinebilirler.

Not: Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin son proje teslim tarihi mevzuat gereği en geç 2022-2023 öğretim yılı güz yarıyılı sonunda yapılacaktır. 2021-2022 öğretim yılı güz yarıyılında eğitime başlayan tezsiz yüksek lisans öğrencileri ders aşamasını tamamlamaları şartıyla 2022-2023 öğretim yılı güz yarıyılında kayıt yenileme işlemlerinde herhangi bir harç ücreti yatirmayacaklardır.

Azami Sürelerinin sonunda olup belirtilen tarihte tez teslimi yapmayan öğrenciler, Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine göre kayıtları silinecektir.