Lisansüstü Öğrenciler için Proje Yazma Eğitim Programı ön kayıtlarımız başlamıştır.

Yayınlanma Tarihi: 13-05-2022

Değerli Öğrencimiz;

Sosyal bilimler alanında lisansüstü eğitim yapanlara özel Enstitümüz ile Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM), Akademik ve Kişisel Gelişimi Destekleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (Akademi-De) ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEUZEM) işbirliğinde “Lisansüstü Öğrenciler İçin Proje Yazma Eğitim Programı” ön kayıtlarımız başlamıştır. Programımıza sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır.

Hepinizi programımıza kayıt olmaya davet ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve ön kayıt için tıklayınız.