2023-2024 Bahar Yarıyılı Açılan/Açılmayan Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 26-01-2024

2023-2024 öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara yapılan yerleştirmeler sonucu kesin kayıt işlemleri tamamlanmıştır. Aşağıda açılan, açılmayan ve açılması muhtemel programların listesi yayınlanmıştır.

Açılan Programlar Boş
Kontenjan
  Açılmayan Programlar   Açılması Muhtemel Programlar Boş
Kontenjan
Yönetim ve Organizasyon Tezsiz YL 6 Pazarlama  Tezsiz YL Afet Yönetimi Uzaktan Tezsiz YL 22
Ceza Hukuku Tezsiz YL 11 Lojistik ve Deniz Ulaştırması Tezsiz YL
Özel Hukuk Tezsiz YL 7 Denizcilikte Emniyet Güvenlik ve Çevre Yönetimi
İnsan Kaynakları Tezsiz YL 18 Mali Uygulamalar Tezsiz YL
Deniz Turizmi Uzaktan Tezsiz YL 24 Avrupa Birliği Tezsiz YL
Kalite Yönetimi Uzaktan Tezsiz YL 44 Uluslararası İşletmecilik Tezsiz YL
Maliye Uzaktan Tezsiz YL 25 İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Tezsiz YL
Kadın Çalışmaları Tezsiz YL 19 Üretim Yönetimi ve Endüstri İşletmeciliği Tezsiz YL
Finans Tezsiz YL 8 Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Tezsiz YL
     Ekonomi Hukuku Tezsiz YL
    İnsan Hakları Hukuku Tezsiz YL
    Kamu Hukuku Tezsiz YL
      İngilizce İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz YL

19.01.2024 tarihinde ilan edilen yerleştirme sonucunda lisansüstü programa yerleştirilen fakat yeterli çoğunluk sağlanamaması sebebiyle açılmayan programlara yerleştirilen adaylardan yeniden başvuru alınacaktır.

Yeniden başvuru yapmak isteyen aday öğrenciler aşağıdaki “Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Formu”nu doldurup imzalayarak en geç 30.01.2024 saat 16:00’a kadar enstitümüze teslim etmelidirler.

Harç İade İşlemleri

Başka bir programa başvuruda bulunmayacak olan öğrenciler yatırmış oldukları harcın iadesi için talepte bulunmaları gerekmektedir.

Harç iade formu için tıklayınız.