2022-2023 Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımları hakkında

Yayınlanma Tarihi: 13-05-2022

2022-2023 Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımları İçin başvurular 06-17 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Tezli/Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına başvurmak için mezuniyet şartı aranmamaktadır. Yüksek lisans programlarına başvuracak olup ilgili tarihlerde henüz lisans mezunu olmayan adayların, 7 yarıyıllık not ortalamaları esas alınacaktır. Adayların, kesin kayıt işlemlerinin yapılacağı 20-21 Temmuz 2022 tarihlerinde ilgili lisans programlarından mezun durumda olması gerekmektedir. Aksi takdirde bir programı kazansalar dahi kesin kayıt haklarını kaybederler.

* Doktora programlarına başvuracak adayların ise başvuru esnasında mutlaka yüksek lisans mezunu olması gerekmektedir. Mezun durumda olmayan adaylar başvuru yapamazlar.