Türkiye’de Gıda Güvenliği ve Gıda Sektörünün Regülasyonu Sempozyumu

Yayınlanma Tarihi: 27-12-2022

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye’de Gıda Güvenliği ve Gıda Sektörünün Regülasyonu” adlı sempozyum 17 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sempozyuma gönderilen tam metinler, editör incelemesi ve çift kör hakem değerlendirmesi sonrasında uluslararası kitap bölümü olarak yayımlanacaktır. Bildiri sahipleri, bildirilerini isteğe bağlı olarak özet veya tam metin olarak sunabileceklerdir. Sempozyuma YouTube üzerinden erişim sağlanabilecektir. Sempozyum afişi ektedir.