Yüksek Lisans Yabancı Dil (Arapça) Yeterlik Sınavı Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 29-07-2021

Üniversitemiz yüksek lisans programlarına başvurularda yabancı dil ön koşulu bulunmaktadır.

Bu koşul için; YÖK ve ÖSYM tarafından yapılan merkezi yabancı dil sınavından ya da ÖSYM tarafından eşdeğerliliği kabul edilen sınavların herhangi birinden en az 50 puan aldığını belgeleyemeyen adaylar için  “Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı” İlahiyat Fakültemizde 04 Ağustos 2021 Çarşamba günü  yüz yüze düzenlenecektir. Bu sınavda başarılı olmak için en az 55 puan almak gerekmektedir.

İlahiyat Fakültemizin konuya ilişkin duyurusu ve detaylı bilgiler için tıklayınız.