T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Burs Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 08-11-2022

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından 2022 yılında sosyal ve beşeri bilimler bölümlerini tercih edecek olan lisans öğrencilerine 4000-1500 TL aralığında eğitim bursu ve Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu tarafından sosyal ve beşeri bilimler alanlarında ilan edilecek öncelikli konularda yüksek lisans öğrencilerine 4000 TL, doktora öğrencilerine 6000 TL araştırma bursu verilecektir. Konuya ilişkin bilgilerin yer aldığı burs duyuru afişlerine ulaşmak için tıklayınız.