Manisa Celal Bayar Üniversitesi-HUGO BOSS Hackathon Yarışması

Yayınlanma Tarihi: 13-12-2021

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi-ÜSİTEM, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Manisa Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İşbirliği Platformu, MATİP, tarafından düzenlenecek “IV. Ulusal Üniversite Sanayi İşbirliği AR-GE ve İnovasyon Kongresi”kapsamında 15.12.2021 ile 16.12.2021 tarihleri arasında HUGO BOSS firması ile birlikte bir “Hackathon Yarışması” gerçekleştirilecektir.

Yarışma Afişi İçin Tıklayınız.