Kesin Kayıt İşlemleri Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 28-09-2020

Sevgili öğrenciler, kesin kayıt işlemleri 29 Eylül 2020 ile 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Pandemi koşulları çerçevesinde ve yoğunluk sebebiyle her programın kayıt işlemleri için özel gün ve saatler belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin, yerleştikleri programlara kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri için belirtilen günlerde mesai saati içerisinde Enstitümüze bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kesin kayıt işlemleri hakkında her türlü bilgi için tıklayınız.

Tezsiz yüksek lisans ve Uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarını kazanan öğrenciler öncelikle web kayıt işlemi üzerinden ders seçimi yapıp harcını Ziraat Bankasına ödeyerek ilk kayıt işlemlerini yapacaklardır.

web kayıt linki için tıklayınız.

Not: Öğrenci numaraları gün içerisinde erişim sayfamızda ilan edilecektir.

Not: Not dökümünde disiplin cezası bilgisi bulunmayan öğrencilerimiz taahhütmane doldurmak suretiyle daha
sonra bu belgeyi teslim edebilirler.