Beşeri ve Vahyi İlimlerin Entegrasyonu: Mevcut ve Beklentiler

Yayınlanma Tarihi: 03-11-2022

Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından 28-29 Kasım
2022 tarihlerinde çevrimiçi (online) olarak gerçekleşecek olan Beşeri ve Vahyi İlimlerin Entegrasyonu: Mevcut ve Beklentiler bilimsel etkinliğini
sizlere bildirmekten mutluluk duyarız. Vahiy kaynaklı ilimler ile beşeri bilimler arasındaki bilişsel entegrasyon kavramının bilimsel temellendirilmesi, önemini ve gerekliliğini vurgulamak, standartlarının, araçlarının, alanlarının ve engellerinin altını çizmek, Şeriat’ın amaçlarıyla ilişkilendirmek, disiplinlerarası çalışmaların mevcut durumu ve geleceği ile bunun vahiy kaynaklı ilimler ile beşeri bilimler arasındaki bilişsel entegrasyon üzerindeki etkisini saptamak sempozyumun amaçları arasındadır.
Ayrıntılarına https://uleb.karabuk.edu.tr/ index.aspx web adresinden
ulaşabilirsiniz.