Azami Sürelerinin Son Döneminde Olan Tezli, Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Tez/Proje Teslim Tarihi Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 10-12-2021

Enstitümüz lisansüstü programlarında öğrenim görmekte olup azami sürelerinin son döneminde olan tezli, tezsiz yüksek lisans ve uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencileri için son tez ve proje teslim tarihi, 2021-2022 öğretim yılı güz yarıyılının son günü olan 04 Şubat 2022 olarak belirlenmiştir.

Belirtilen süre sonunda tez ve proje teslim etmeyen öğrencilerin üniversitemizden ilişik kesme işlemleri başlatılacaktır.