7417 Sayılı Af Kanunundan yararlanan Tez aşamasındaki öğrencilerin Danışman Ataması Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 24-10-2022

7417 Sayılı Af Kanunu’ndan yararlanarak yeniden öğrenimine başlayacak olan tez aşamasındaki öğrenciler, Enstitümüz erişim sayfasında bulunan form arşivi kısmından “Danışman Öneri Formu” nu doldurup imzalayarak Anabilim Dalı Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili formda, Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından önerilecek olan danışman, Enstitü Yönetim Kurulu’nda görüşülüp karara bağlanacaktır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur…