2023-2024 Güz Yarıyılı Açılan/Açılmayan Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 29-09-2023

Açılan Programlar Açılması Muhtemel Programlar Açılmayan Programlar
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzaktan Öğretim Ceza Hukuku

Muhasebe

Deniz Turizmi Uzaktan Öğretim Pazarlama Üretim Yönetimi ve Endüstri İşletmeciliği
Kalite Yönetimi Uzaktan Öğretim

Özel Hukuk

Girişimcilik
Maliye Uzaktan Öğretim Kadın Çalışmaları İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik
Yönetim ve Organizasyon Afet Yönetimi Uzaktan İngilizce İşletme Yönetimi Uzaktan Öğretim
Finans   ARGE ve İnovasyon Yönetimi
İnsan Kaynakları   Manevi Danışman ve Rehberlik
    Uluslararası İşletmecilik
    Mali Uygulamalar
    Ekonomi Hukuku
    Kamu Hukuku
    İnsan Hakları Hukuku
    Sağlık Hukuku
  • Açılan Programlara kayıtlanan Öğrencilerimiz 02.10.2023 tarihinde ilan edilecek haftalık ders programlarına göre eğitimlerine başlayabileceklerdir.
  • Açılması Muhtemelen Programların açılma durumu 04.10.2023 tarihinde netlik kazanacak olup erişim sayfamızda ilan edilecektir. Öğrencilerimiz, bu programların açılması durumunda telafi dersleri yapılarak eğitimlerine devam edeceklerdir.
  • Açılmayan programlara kayıtlanan öğrenciler aynı anabilim dalında olmak şartıyla açık olan veya açılması muhtemel programlardan tercih yapabilirler. Bunun için 03.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar sosyalbil@deu.edu.tr mail adresine taleplerini içeren bir mail göndermeleri gerekmektedir.
  • Kayıtlandıkları programı açılmayan öğrenciler yatırmış oldukları harcın geri ödenmesi için talepte bulunabilirler.

Harç İade Talep Formu için tıklayınız.