2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yurt Dışı Kontenjan Başvuru Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 13-09-2023

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Aday Öğrenci Listesi için tıklayınız.

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan yabancı uyruklu ve lisans eğitimini yurtdışında tamamlayan T.C. uyruklu aday öğrencilerin öğrenci numaraları için tıklayınız.

Kesin kayıt işlemleri için aday öğrencilerin öğrenci numaraları ile Ziraat Bankasına harç ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programları için dönemlik harç ücreti 5.000 tl, Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının dönemlik harç ücretleri için tıklayınız.

Harç ücretini yatıran aday öğrenciler, 22 Eylül 2023 Cuma günü ve 25 Eylül 2023 Pazartesi günü enstitü öğrenci işleri bürosuna müracaat ederek kesin kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Yurt içinde aynı veya farklı bir yüksek öğretim kurumunda kaydı bulunan aday öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.