2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Açılan/Açılmayan Tezsiz Yüksek Lisans Programları Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 03-10-2022

Açılmayan programlara kayıt yaptıran öğrencilerin talep etmeleri halinde açılan veya açılması muhtemel programlara boş kontenjan olması halinde geçmeleri mümkündür. Talepte bulunacak olan öğrencilerin 5 Ekim 2022 Çarşamba gününe kadar enstitüye gelerek yazılı dilekçe ile talepte bulunmaları gerekmektedir.

Açılan/Açılmayan veya Açılması muhtemel olan Tezsin Yüksek Lisans programları için tıklayınız.

Not: Yukarıda belirtilen liste içerisinde yer alan “Açılması Muhtemel” programların açılıp açılmama durumu 07 Ekim 2022 tarihinde netlik kazanacak olup erişim sayfamızda duyurulacaktır.

Kesin kayıt yaptırdığı program açılmayıp başka bir programa geçme talebinde bulunmayan öğrencilerin harç iade işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için aşağıda belirtilen belgeleri enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe

Harç İade Formu