11. Uluslararası Türk Halkları Geleneksel Spor Oyunları Sempozyumu

Yayınlanma Tarihi: 03-11-2022

11. Uluslararası Türk Halkları Geleneksel Spor Oyunları Sempozyumu 4-5 Kasım 2022
tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi Mâvera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecektir. Sempozyum; ilgili alanda çalışmalar yapan araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimcilerin son araştırmalarını, yeni bulguları, eğilimleri, deneyimleri ve değerlendirmelerini sunmaları ve tartışmaları için bir ortam sağlamaktadır. Sempozyumda sunulan bildirilerin genişletilmiş ve makale haline dönüştürülmüş biçimleri hakem değerlendirmelerinin ardından uluslararası kitap bölümü olarak yayımlanacaktır. Üniversitenizde görev alan araştırmacılarınızı bildiri göndererek 11. Uluslararası Türk Halkları Geleneksel Spor Oyunları Sempozyumu katkıda bulunmak için davet etmekten onur duyarız. Güncel duyuru ve bilgiler http://gelenekselsporlar.gantep.edu.tr/ adresinden takip edilebilir.