Yayınlanma Tarihi: 25-10-2022

Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından 1-2 Şubat 2023 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleşecek olan 1 st. International Conference On Futures Literacy and Strategic Foresight (FLSF 2023) bilimsel etkinliğini sizlere bildirmekten mutluluk duyarız.

FLSF 2023, UNESCO kürsüsü kapsamında düzenlenmekte olup öngörü çalışmaları, gelecek okuryazarlığı, stratejik öngörü, 21. Yüzyıl becerileri ve istihdamın geleceği başlıklarını taşımaktadır. Konferans, istihdamın geleceğini daha net bir şekilde tanımlamayı amaçlamaktadır. Ayrıntılarına https://flsf.karabuk.edu.tr/index.aspx web adresinden ulaşabilirsiniz.