Lisansüstü Öğrencilerimizin Tez Teslimi Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 22-11-2022

Enstitü Yönetim Kurulunun 16.11.2022 tarih ve 45/26 sayılı kararı gereği Enstitümüz lisansüstü programlarında öğrenim görmekte olup, ek süreler ve hak saklamalar dahil 2022-2023 öğretim yılı güz yarıyılı itibariyle azami süresinin sonunda olan öğrencilerin, tezlerini/projelerini en geç 09 Ocak 2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Tezsiz yüksek lisans veya uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında öğrenim görmekte olup alttan dersi bulunan öğrenciler için de son proje teslim tarihi 09 Ocak 2023 olarak belirlenmiştir. Bu öğrencilerin teslim etmiş oldukları ilgili evrak, final veya bütünleme sınavından başarılı olunmasını takiben işleme alınacaktır.

Öğrencilerimiz, tez/proje tesliminin ve tez/proje savunma sınavının nasıl yapılacağına dair bilgileri sıkça sorulan sorular sekmesinden edinebilirler.

Not: Tezsiz yüksek lisans ve uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencileri Yalnızca “Dönem Projesi Bitirme Jürisi Öneri Formu”nu teslim edeceklerdir.

(Azami sürelerinin sonunda olup belirtilen tarihte tez/proje teslimi yapmayan öğrencilerin, Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre kayıtları silinecektir.)


  • Enstitümüz resmi tatillere denk gelmemek üzere her hafta çarşamba günü yönetim kurulu yapılmaktadır.

    Çarşamba günü yapılan yönetim kuruluna alınacak evrağın en geç aynı haftanın pazartesi günü mesai bitimine kadar enstitüye ulaştırılması gerekmektedir.

  • (zorunlu)

  • Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast