2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Bilim Sınavına Girecek Aday Listesi

Yayınlanma Tarihi: 28-06-2024

2 Haziran 2022 tarihli Enstitü Kurulunda alınan karar gereği, bir lisansüstü programa başvuru sayısının 100’den fazla olması ve bilim sınavında sözlü yapılması durumunda, anabilim dalının isteği ve enstitü yönetim kurulunun kararıyla, açılan kontenjanın 10 katı kadar öğrenci bilim sınavına alınacaktır (Bu sayı 100’den az olmayacaktır).

Klinik Psikoloji yüksek lisans programına 275 aday başvuruda bulunmuştur ve yukarıda alınan karar gereği sınava yalnızca aşağıda yayımlanan listedeki ilk 100 aday katılabilecektir.

Listeye Ulaşmak için Tıklayınız.

Bilim sınavına girecek aday öğrenciler ALES puanın %50’si ve Mezuniyet Ortalamasının %50’si toplanmak suretiyle en yüksek puandan başlanarak sıralanmıştır.

Mülakat Hakkında

Listede yer alan ilk 30 aday mülakata 3 Temmuz saat 13:30-17:30 arasında, kalan adaylar ise 4 Temmuz saat 09:00-17:30 arasında alınacaktır.