Yayınlanma Tarihi: 28-06-2024

Klinik psikoloji yüksek lisans programı hariç tüm programlarda başvuru yapan tüm adaylarımız bilim sınavına katılabilecektir.

Not: Klinik Psikoloji yüksek lisans programına 275 aday başvuruda bulunmuş olup alınan karar gereği sınava yalnızca önceki duyuruda yayınlanan listedeki ilk 100 aday katılabilecektir.

2024-2025 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Bilim Sınavı Yeri, Tarihi, Saati ve Sınav Şekli Bilgileri için Tıklayınız.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Mülakatı Hakkında

Listede yer alan ilk 30 aday mülakata 3 Temmuz saat 13:30-17:30 arasında, kalan adaylar ise 4 Temmuz saat 09:00-17:30 arasında alınacaktır.

Başarılar Dileriz.