Yeterli Başvuru Sağlanmadığı için Açılmayacak Tezsiz Yüksek Lisans Programları Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 07-10-2020

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Öğretim ve Sınav Uygulama Esaslarında bir tezsiz yüksek lisans programının açılabilmesi için kayıt yaptıracak öğrenci sayısı enstitü yönetim kurulu kararı ile belirlenir denildiğinden alınan karar gereği en az 10 aday öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir. Bu nedenle aşağıdaki listede bulunan programlarda yeterli başvuru sağlanmadığından açılamamıştır.

Söz konusu programlara kayıt yaptıran öğrenciler yatırmış oldukları ücreti geri almak üzere aşağıda belirtilen formu doldurup sosyalbil@deu.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Açılmayan Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Ücret İade Formu