Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrencilerinin Dikkatine,

Yayınlanma Tarihi: 08-05-2020

06/05/2020 tarihinde Üniversitemiz  Senatosunun yapmış olduğu toplantıda 2019-2020 Öğretim yılı Bahar yarıyılı sınavlarına yönelik almış olduğu karar doğrultusunda;

1. 2019-2020 öğretim yılı bahar yarıyılı Yarıyıl içi (ara sınavları), yarıyıl sonu (Final) ve Bütünleme sınavlarının tamamı uzaktan öğretim yoluyla ödev, proje, sunum v.b. yöntemlerle yapılacaktır.
  2. Ödev, proje ve sunumların niteliği, teslim tarihi ve içeriğinin nasıl olacağı ilgili dersin öğretim üyesi tarafından sizlere duyuracaktır.
  3. Değerlendirme ölçütlerinde dersin mevcut öğretim planında yer alan ders değerlendirme kriterleri geçerlidir.
  4. Ödev, proje ve sunumlar ilgili dersin öğretim üyesine online olarak teslim edilmelidir. Ödevlerin online olarak teslim edilmesinde herhangi bir problem yaşanması durumunda dersin öğretim üyesiyle iletişime geçilmesi gerekmektedir.
  5. Yarıyıl içi (ara sınavların) yerine geçecek olan ödevler, 01- 12 Haziran 2020 tarihleri arasında teslim edilmelidir.
  6. Yarıyıl sonu (final) yerine geçecek olan ödevler, 22 Haziran-03 Temmuz 2020 tarihleri arasında teslim edilmelidir.
  7. Yarıyıl sonu (Bütünleme) yerine geçecek olan ödevler, 06-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında teslim edilmelidir.

06.05.2020 tarihinde Üniversitemiz senatosu tarafından Akademik Takvim ve pandemi sürecinde uygulanacak diğer konulardaki bilgilerin yer aldığı sayfaya ulaşmak için https://www.deu.edu.tr/duyurular/universite-senatosu-karari-onemli-duyuru/ tıklayınız.

Pandemi süreci ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm diğer sorular için lütfen Rektörlük Sıkça Sorulan Sayfasını ziyaret ediniz. https://www.deu.edu.tr/duyurular/sikca-sorulan-sorular/