ÖNEMLİ DUYURU: TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEZ TESLİM TARİHİ

Yayınlanma Tarihi: 19-11-2019

ÖNEMLİ DUYURU: TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEZ TESLİM TARİHİ

Öğrenimine 2017-2018 güz döneminde başlamış olan tüm tezli yüksek lisans programlarında kayıtlı olan öğrenciler için enstitüye tez teslim tarihi en geç 19.06.2020 olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerin tez teslimi yapabilmesi için ilgili dönemde(2019-2020 Bahar dönemi) kaydını mutlaka yenilemiş olması gerekmektedir.

Öğrenci tez tesliminden sonra en geç 1 ay içerisinde tez savunmasına alınır. Tez savunmasında başarısız olan veya süresi içerisinde tez savunmasına girmeyen öğrencinin kaydı silinir.

Düzeltme istenen tezlerde 3 ay içerisinde öğrencinin tez tesliminde bulunması ve yeniden savunmaya alınması gerekmektedir.

Kapatılan İzmir Üniversitesi’inden Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı İşletme tezli yüksek lisans programına aktarılan öğrenciler için enstitüye tez teslim tarihi en geç 07.01.2020 olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerin tez teslimi yapabilmesi için ilgili dönemde(2019-2020 Güz dönemi) kaydını mutlaka yenilemiş olması gerekmektedir. Öğrenci tez tesliminden sonra en geç 1 ay içerisinde tez savunmasına alınır.

Tezli yüksek lisans tez teslim işlemleri ile ilgili açıklamalar için TIKLAYINIZ