Mazeret Kaydı Hakk.

Yayınlanma Tarihi: 12-03-2021

2020-2021 öğretim yılı bahar yarıyılında belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme işlemini yapamayan öğrencilerimizin  mazeretlerini belirtmek suretiyle dolduracakları dilekçeyi  sosyalbil@deu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Mazereti nedeniyle kayıt yapamayan öğrenciler, öncelikle öğretim planlarında bulunan zorunlu dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Seçmeli dersler için,  ilan edilmiş olan açılan açılmayan ders listesinde açılan dersler arasından seçim yapılması gerekmektedir. Öğrenci bir dönemde en az 30 AKTS ders almalıdır.

Öğretim Planı için tıklayınız.

Açılan Açılamayan seçmeli dersler için tıklayınız.

Dilekçe Örneği