Kesin Kayıt Yaptıran veya Yaptıracak Tezsiz/Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Yayınlanma Tarihi: 16-09-2021

1. Tezsiz/Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıt yapılırken ders seçimi yapılmak suretiyle harç ücreti belirlenmekte ve aday öğrencilerimiz harç ücreti yatırdıktan sonra evrak kontrolü ve dosya teslimi yapmaktadırlar.

2. Kayıt sırasında sistemde gösterilen dersler ile derslerin gün ve saatleri sadece harç ücretinin belirlenip yatırılması amacıyla seçilecektir.

3.Başvurulan lisansüstü programa ait açılacak dersler ve bu derslere göre hazırlanmış haftalık ders programları 27–29 Eylül 2021 tarihleri arasında sbe.deu.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

4.Öğrencilerimizin 27–29 Eylül 2021 tarihleri arasında http://kayit.deu.edu.tr/ adresinden yeniden ders seçimi yapmaları gerekmektedir.

5.Enstitümüzde Tezsiz/Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans program dersleri 17:00’dan itibaren başlamaktadır.

6.Tezsiz/Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt işlemleri 17 Eylül 2021 saat 17:30’a kadar devam etmektedir.

7.2021-2022 Öğretim Yılı güz yarıyılı dersleri 04.10.2021 tarihinde başlayacaktır.