II. Uluslararası Akademik Filoloji Çalışmaları Kongresi

Yayınlanma Tarihi: 16-06-2020

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde “2nd International Congress on Academic Studies in Philology – BICOASP” (II. Uluslararası Akademik Filoloji Çalışmaları Kongresi) başlıklı kongre düzenlenecektir. Kongreye gönderilecek bildiriler Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerinden biri olabilmektedir. Kongrede sunulacak olan bildirilerin tam metinleri, editör ve hakem incelemesinden geçtikten sonra ULAKBİM TR DİZİN’de taranan RumeliDE–Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi’nde 21 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacaktır.
Kongre ile ilgili detaylı bilgiye bicoasp.bandirma.edu.tr internet adresinden ulaşılabilir Kongrede sanal sunum imkânı olup sanal sunum yapacak olan katılımcıların, bildiri özeti gönderme esnasında bunu belirtmeleri gerekmektedir. Sanal sunum yapacak olan katılımcılarımızın Katılım Sertifikaları, kongreyi takip eden hafta katılımcı adreslerine posta yoluyla ve eposta yoluyla gönderilecektir. Kongreye özet gönderme son tarihi 22 Mayıs 2020’dir.
Bilgilerinize

• (required)