DOKTORA YETERLİK AŞAMASI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Yayınlanma Tarihi: 19-11-2019

DOKTORA YETERLİK AŞAMASI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Enstitümüz doktora programlarında kayıtlı olan öğrenciler için yeterlik sınavına giriş takvimi belirlenmiştir. 2019-2020 Güz döneminde yeterlik sınavına girecek olanlar için başvuru tarihi en geç 06.12.2019, 2019-2020 Bahar döneminde girecekler olanlar için ise en geç 01.05.2020?dir. Yeterlik sınavına girecek olan öğrencilerin, enstitümüz öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Önemli uyarılar:

Ø Kayıt yenilemeyen öğrenci yeterlik sınavına girmek için başvuruda bulunamaz.

Ø Yeterlik sınavı için başvuruda bulunmayan ve/veya yeterlik sınavına girmeyen öğrenci başarısız sayılır.

Ø Öğrenci bir yılda en faza iki defa yeterlik sınavına alınır.

Ø İki defa üst üste sınava

o Başvurmayan

o Başvuruda bulunup sınava girmeyen