Bilim Sınavı ve Sınav Giriş Belgesi Hakkında Önemli Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 30-08-2021

Bilim Sınavı Hakkında: Tezli yüksek lisans ve doktora programlarına erişim sayfası üzerinden başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar bilim sınavına katılacaklardır. Bilim sınavına girecek adaylarla ilgili ayrıca bir liste yayınlanmayacaktır.

Sınav Giriş Belgesi Hakkında: Sınav giriş belgesi olmayan adaylardan, Tınaztepe kampüsünde sınava girecekler bilim sınavı saatinden önce Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrenci işleri biriminden bu belgeyi temin edebilirler. İİBF ve İlahiyat Fakültesi kampüslerinde sınavına girecek adaylar ise sınavların yapıldığı binada talepte bulunmaları halinde ilgili belgeyi alabileceklerdir.