Af Başvurusunun Onaylanması İçin Son Tarih

Yayınlanma Tarihi: 28-11-2022

7417 Sayılı Sayılı Kanunu’ndan yaralanarak Enstitümüze başvuruda bulunan öğrenci adaylarının durumları incelenmiş olup bugüne kadar adayların durumları ile ilgili erişim sayfamızda gerekli duyurular yapılmıştır. İlgili duyurularda, başvuruda bulunan öğrenci adaylarının kayıtlarının onaylanabilmesi için gerçekleştirmesi gereken adımlar ifade edilmiştir.

Af başvurusunda bulunan adayların öğrencilik kayıtlarının onaylanabilmesi için son tarih 09/12/2022’dir. Bu tarihe kadar duyurularda belirtilen işlemleri gerçekleştirmeyen adayların af başvuruları onaylanmayacaktır.