2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Bilim Sınav Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 09-09-2021

Enstitümüzün 2021-2022 öğretim yılı güz dönemi bilim sınav sonuçları açıklanmıştır. Ulaşmak için tıklayınız.

TEZSİZ VE UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURAN ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları gereği Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına başvuracak aday öğrencilerden Ales Belgesi istenmemektedir.
09.09.2021 tarihinde ilan edilen Bilim Sınav Sonuç listesinin Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında “ALES NOTU” sütunun boş olması gerekirken “MEZUNİYET NOTU” bilgilerinin yer aldığı görülmüştür. Yapılan bu işlem hiçbir şekilde sonuçları değiştirmediği gibi herhangi bir hak kaybına da yol açmamaktadır.

Konu hakkında bilgilerinize sunar, kazanan adaylarımızı şimdiden tebrik ederiz.

SBE Lisansüstü Öğretim ve Sınav Uygulama Esaslarına ulaşmak için tıklayınız.