2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Açılan Açılmayan Dersler

Yayınlanma Tarihi: 11-03-2021

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt yenileyen öğrenciler, aşağıdaki listeden seçmiş oldukları derslerden açılan ve açılmayan dersleri öğrenebilirler.  Açılmayacak dersleri seçen öğrencilerin açılan derslerden seçim yapmak suretiyle ders değişikliği formunu doldurup 12.03.2021 tarihine kadar enstitüye ulaştırması gerekmektedir.

Söz konusu form eksiksiz doldurulmak suretiyle sosyalbil@deu.edu.tr e-posta adresine de gönderilebilir.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Açılan ve Açılmayan Ders Listesi

Ders Değişiklik Formu